Avís Legal

A continuació, es presenta l’Avís Legal del lloc web LaMangrana.com. Si us plau, llegeix aquest avís atentament abans d’utilitzar aquest lloc web. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació de les següents condicions i termes.

1. Informació General

LaMangrana.com és una pàgina web propietat de Sara Huntingford M. amb domicili social a Hostalric 14, 08140 Caldes de Montbui, Barcelona, NIF 14269055Q, i adreça de correu electrònic de contacte a info@lamangrana.com.

2. Objecte del Lloc Web

Aquest lloc web té com a objectiu proporcionar informació sobre arquitectura, disseny i interiorisme.

3. Propietat Intel·lectual i Contingut

El contingut d’aquest lloc web, incloent-hi textos, imatges, gràfics, logotips, marques registrades i altres materials, està protegit per drets de propietat intel·lectual i pertanyen a LaMangrana.com o a tercers amb els quals s’han establert acords de llicència.

Queda expressament prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra forma d’explotació del contingut d’aquest lloc web sense l’autorització prèvia per escrit de LaMangrana.com o dels seus titulars de drets de propietat intel·lectual corresponents.

4. Responsabilitat

LaMangrana.com no es fa responsable de qualsevol dany o perjudici que pugui ocórrer com a resultat de l’ús d’aquest lloc web o de la informació que s’hi contingui.

A més, aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web, que són proporcionats per conveniència. LaMangrana.com no és responsable del contingut d’aquests llocs web externs ni de cap dany o perjudici que pugui ocórrer com a resultat de l’ús d’aquests enllaços.

5. Política de Privacitat

LaMangrana.com recopila i utilitza la informació de les teves visites d’acord amb la nostra Política de Privacitat. Si us plau, consulta la nostra Política de Privacitat per obtenir més informació sobre com gestionem les dades personals dels usuaris.

6. Legislació Aplicable

Aquest Avís Legal es regeix per la legislació espanyola i qualsevol controvèrsia que pugui sorgir en relació amb aquest lloc web estarà sotmesa a la jurisdicció dels tribunals de Barcelona.

7. Contacte

Per a qualsevol pregunta o consulta relacionada amb aquest Avís Legal, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres a través de la següent adreça de correu electrònic: info@lamangrana.com.