BORN TO SHOOT THE WORLD AROUND ME

MANGRANA arquitectes és un despatx d’arquitectura jove ubicat a Caldes de Montbui (Barcelona) gestionat Sara M. Huntingford i Ivan Riba.

«Creiem en dissenyar un món millor a través de la bellesa, el benestar i la consciència.»

L’estudi aborda tots els projectes amb dedicació absoluta investigant l’equilibri entre materialitat, llum i autenticitat. Ens centrem en la contemporaneïtat, el disseny bioclimàtic i la sensibilitat de les condicions de cada lloc on treballem.

Comptem amb un equip versàtil i flexible que treballa amb professionals de diferents àmbits per desenvolupar projectes a mida, tenint en compte els habitats i el lloc on s’està duent a terme el disseny, tot això sempre cuidant el més mínim detall.

La nostra experiència abasta una àmplia gamma d’escales i tipologies, des de cases particulars, paisatges, intervencions urbanes i comerç fins a projectes més petits com disseny de lluminàries i arquitectura efímera. El disseny és a tot arreu.

Sara Huntingford M.
Sara Huntingford M.Arquitecta
Diplomada a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB 2012), també es va formar a l’AHO, Arkitektur- og designhøgskolen in Oslo. Amb una àmplia experiència internacional, també ha col·laborat amb estudis internacionals com Fake Design fundat per l’artista xinès AI Weiwei a Beijing.
Ivan Riba Bonet
Ivan Riba BonetArquitecte
Diplomat a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB 2014), té una àmplia experiència treballant en diferents agències de planificació pública com AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona) o Habitat Urbà (Ajuntament de Barcelona).

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS